ANASAYFA » yazarlar » 
    ZAMAN BİRLİKTELİK ZAMANI
    Eli kanlı örgüt hain ve kalleş planını, Mecliste anayasa çalışmaları yapılırken uyguladı. Yirmi dört Mehmetçiğin şehit olduğu çatışmadan sonra Türkiye\'nin dört bir yanında teröre lanet sesleri yükseldi.Şehitler ölmez, vatan bölünmez.
    Yürekler yandı. Ateş sadece baba ocaklarında değil. Türkiye\'nin bağrına düştü. Sınırdan sızan teröristler, korucuların mevzilendiği yerden saldırı yapması ve korucuların sıcak çatışma boyunca telsizleri cevap vermemesi kafalarda soru işareti bıraktı.

    Teröristlerin sınır boyunca, hangi noktadan saldırı yapacağı hususunda istihbarat çalışmaları yapılsa da, yirmi dört vatan evladının şehit olmasına yetmedi. 

    Üsteğmen, başçavuş, uzman çavuş ve erler son mermi kalana dek savaştı. Üsteğmenin mühimmatının bitmesini fırsat bilen teröristler, üsteğmeni şehit etti.

    PKK terör örgütüne bugüne kadar destek verenler artık desteğini çekmeli. Türk Kürt ayrımı yokken, bir parti çıkıyor, olaylara körükle gidiyor. 

    Hangi kanlı örgüt Kürt hakkını koruyabilir? Anadolu\'da kardeş gibi yaşam süren bu iki halkın arasına nifak tohumu sokmak vatana yapılan en büyük ihanettir. Gencecik fidanlar toprağa giriyor. Vatan uğruna şehit oluyorlar.

    Türkiye, sınır ötesi kara harekatına 22 tabur askerle başladı. Irak Cumhurbaşkanı Talabani, kendi topraklarında PKK terör örgütünü barındırmayacağını söylemişti.

     Ne yazık ki, hepsi lafta kaldı. Teröristler, Çukurca\'da 24 vatan evladını Irak\'tan gelerek şehit etti. Türkiye\'nin sabrı kalmadı. Zap, Avaşin-Basyan, Kandil Dağı, Hakurk\'ta barınan teröristler, yok edilmedikçe Türkiye ye huzur yok.

    Kanlı örgüt, militanları yuvalarına gömülmeli. Türkiye\'nin yıllarca mücadele verdiği kanlı örgüt artık son bulmalı. Yanan yüreklere başka yaralı yürek eklenmesin. Terör örgütüne bugüne kadar desteğini veren batılı güçler bu sevdadan vazgeçmeli. Bu sevda onlara yarardan çok zarar getirir.

    ABD, zamanında istihbarat bilgilerini vermiş olsaydı, Çukurca\'dan yirmi dört şehit belki de gelmeyecekti. Teröristlerin ağır silahlarla sınırdan Türkiye\'ye geçmesi, uydudan görüntülenmesine rağmen, neden Türkiye\'ye bilgi zamanında verilmedi?

    Türkiye\'nin sınırları kanlarla çizildi. Her karış toprağında şehit kanları mevcut. Şehitleriyle yaşayan bir halkın laneti çok ağır olur. Anadolu, tek yürek atıp, bir yumrukta birleşti. Bu milletin damarlarında Çanakkale\'de savaşan atalarının kanları dolaşıyor.

    İspanya\'da yıllarca kan döken ETA silah bırakarak ateş kesti. Türkiye\'de de birlik ve beraberlik olursa, kanlı örgüt rahatlıkla bitirilebilir. Siyasi partiler, STK\'lar birlik ve beraberlik içerisinde olmalıdır.

    21.10.2011

    DUYGU KARAHASANOĞLU