ANASAYFA » yazarlar » RIFAT ZOR
    Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener
    Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener. Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
    Cumhuriyetimizi kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, birlik ve beraberliğin önemini nasıl da güzel ifade etmiş bu sözleriyle.

    İşte şimdi bu birlik ve beraberliği Anadolu Basın Yayın Birliği çatısı altında üyelerimizle birlikte bizler yaşatmaya çalışıyoruz. Kurulduğu günden bu güne hızla şube sayısını artıran ve üyeleriyle birlikte gücüne güç katmaya devam eden, Anadolu Basın Yayın Birliği olarak, birlik ve beraberlik düşüncesiyle hedeflerimize doğru emin adımlarlar ilerliyoruz.

    Son olarak Anadolu Basın Yayın Birliği’nin Basın İlan Kurumu Genel Kurulu Üyeliği seçimlerinde desteklediği sayın Mustafa Arslan’ın Genel Kurulu üyeliğine seçilmesi, ABYB içerisindeki birlik ve beraberliğin hangi safhada olduğunu apaçık ortaya koydu.

    Bizler ABYB üyesi kişiler olarak, kavgadan, gürültüden, çıkardan uzak bir şekilde çıktığımız bu yolda, yılmadan, yorulmadan ve çıkar gözetmeden çalışmalarımızı sürdürüp, Anadolu Basını’nın tüm sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağız.

    Bu önemli görevde desteğini şube başkanlarından ve üyelerinden esirgemeyen Genel Başkanımız sayın Hasan Alparslan’a Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize ve Anadolu Basın Yayın Birliği’nin ismini, Anadolu’nun en ucra köşelerinde herkese duyuran şube başkanlarımıza emekleri için teşekkür ediyor, bu birlik ve beraberliğin artarak devam etmesini temenni ediyorum.