ANASAYFA » yazarlar » RIFAT ZOR
    ŞAHANE oldu.
    Anadolu Basın Yayın Birliği\'nin 7. Bölge toplantısı için geçtiğimiz hafta Muğla\'nın Ortaca ilçesindeydik.
    Görev icabı gittiğim Denizli\'ye adım atar atmaz gördüğüm ilgi ve sıcaklık beni oldukça memnun etti.Bu ziyarette Genel Merkez Yöneticilerimizi tanıma fırsatı bulurken, bunun yanı sıra üyelerim ve şahsım adına Anadolu Basın Yayın Birliği\'ne mensup olmakla ne kadar isabetli bir karar verdiğimi de birkez daha anlamış oldum.

    Toplantı öncesi ve sonrasında birlik üyelerinin sıcaklığı, hırsı ve azmi geleceğe daha da umutla ve güvenle bakmamı sağladı.

    Önceki yazılarımda da belirtmiştim ama son katıldığım toplantıdaki birliktelik, bu birliğin ne kadar doğru bir yolda olduğunu ve ne kadar emin adımlarla ilerlediğini birkez daha gözler önüne sermiş oldu.

    Bizler Anadolu Basın Yayın Birliği üyeleri çıktığımız bu yolda emin adımlarla, faydalı projelerle ve gün geçtikçe büyümeye devam edeceğiz.

    Bu anlamda değerli Genel Başkanım Hasan Alparslan, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve özellikle de Birliğimizin her türlü sosyal faaliyetlerini Türkiye\'nin dört bir yanından herkesi okumasını sağlayan Genel Merkez üyemiz Haşem Şahan\'a Denizli\'de kaldığım süre içerisinde gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarımı sunmak istiyorum.