ANASAYFA » yazarlar » RIFAT ZOR
    Birlikten kuvvet doğar..
    Anadolu Basın Yayın Birliği olarak gün geçtikçe büyümeye, büyüdükçe de yeni projeler geliştirmeye devam ediyoruz.
    Bünyesine her geçen gün yenisi eklenen üyeleri ve şubeleri ile birlik,beraberlik içinde büyüyen ve büyümeye devam edecek olan Anadolu Basın Yayın Birliği olarak, tüm üyelerimizle meslekte yıllardır sürekli ikinci plana atılan, ezilen, emekçi arkadaşlarımızın haklarını en iyi şekilde koruyarak, onların da desteği ile bir bütün olup sesimizi tüm Türkiye\'ye duyurmak istiyoruz.

    Olması gerekenden fazla ümitliyiz,inançlıyız,istekliyiz ve azimliyiz.

    Kişiliği, bilgisi, becerisi, gösterdiği sevgi ve saygı ile tüm üyelerine örnek olan ve azmiyle tüm üyelerini ve başkanlarını faydalı projeler üretmeye sevk eden, azmi aşılayan, değerli Başkanım Hasan Alparslan yönetiminde ekip olarak, çalışacağız, çalışacağız ve de çalışacağız.

    Onun bilgilerinden ve deneyimlerinden faydalanıp ekibimizle hem kendi ilimizde, hemde birliğimizin bayrağının dalgalandığı diğer illerimizde, elbirliği ile vargücümüzle çalışıp emekçi arkadaşlarımızın hakkını koruyup, onların çoktan hak ettiği haklarını onlara kazandıracağız.

    Bu elbette bir günde olmayacak.

    Tek başımıza da olmayacak.

    Tabiî ki kolayda olmayacak.

    Bazı kendini bilmezler çalışmalarımıza engel olmaya çalışacak, projelerimizi engellemek isteyecek ve ellerinden gelen pisliği yapmaya bile çalışacaklar.

    Bazıları Anadolu Basın Yayın Birliği\'nin ne kadar önemli olduğunu, ne kadar güçlü olduğunu anlayıp tekerimize çomak sokmaya çalışacaklar.

    Ama yılmayacağız.

    Pes etmeyeceğiz.

    Her türlü kötüye, her türlü kötülüğe rağmen, başta sayın Genel Başkanım olmak üzere tüm üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akılla, el ele gönül gönüle çalışmalarımızı sürdürüp, kendini bilmezlere en güzel dersi vereceğiz.

    Çalışıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz ve güzel günler içinde çalışmaya devam edeceğiz.

    Çünkü birlikten kuvvet doğar.

    RIFAT ZOR
    GAZİANTEP ŞUBE BAŞKANI