ANASAYFA » yazarlar » DUYGU KARAHANOĞLU
    KANLI ÖRGÜTLERİN ÇİRKİN YÜZÜ
    Terör çirkin yüzünü her defasında, her yerde gösteriyor. Siirt\'te dört kadına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen PKK terör örgütü nasıl bir kanlı örgüt olduğunu tekrar gözler önüne serdi.
    Hayatını kaybeden dört kadın için olay yerine karanfil bırakan Siirtli kadınlar hem üzgün hem de kızgındı. Teröre lanet okudular. Siirt\'te açılan taziye çadırına giden BDP\'li belediye başkanına tepkisini gösteren şehit babası çadırı terk etti. Tüm bunlara rağmen BDP\'liler hala PKK terör örgütünü desteklemektedir.

    Terör bir başka çirkin yüzünü Ankara\'da gösterdi. Satın aldıkları aracı kalleşçe Kızılay\'ın en işlek caddesinde patlattılar. Olay yerinde üç sivil hayatını kaybetti. Tek suçları o anda orada bulunmalarıydı. 18 yaşında ki genç kuruyemişçinin Ulus\'ta ki işyerini Kumru Sokağa taşınmasından sonra geçici olarak orada çalışmış olmasıydı.

    Askerden gelen 22 yaşındaki gencin de, tek suçu ekmek parası için telefoncuda işe girmiş olmasıydı. 60 yaşında ki kadınının da, tek suçu kız kardeşini ziyarete gitmek için yoldan geçmesiydi.

    Üç sivil hayatını kaybederken, bombalı saldırıyı PKK terör örgütü uzantısı TAK üstlendi. TAK örgütü, utanmadan sıkılmadan tekrar eylem yapacaklarını ve sivilleri hedef alacaklarını söyledi. Metropolleri kana bulayacaklarını da kalleşçe açıkladılar.

    Türkiye, terörle mücadele etme de, kararlı olduğunu her defasında anlatarak, komşu ülkelerden terör örgütüne destek vermelerini istedi. Suriye, yıllarca terörü besleyen bir ülkeydi. Bugünde farklı konumda olmadığını görmekteyiz. 

    Suriye vatandaşlarına uyguladığı baskı zulmün farkında değil ama Türkiye\'ye gelen mültecilerin yerleştiği kampların işkence ve tecavüz kampları olduğunu hemen anladı!

    Beşar Esad, kendi halkına kurşun sıkarken, dış dünyaya kulaklarını tıkamış durumda. Halk, inim inim inlerken, Beşar Esad yeni hayatların peşinde. İç savaşın yaşandığı Suriye, ateş altında. Esad, daha fazla kan dökmeden bir an önce yaptığı zulümden vazgeçmelidir.

    Terörü besleyen ve büyüten bir ülke olan Suriye, bugün Kızılay kamplarında barınan Suriye vatandaşlarını n tecavüz ve işkence gördüğünü açıklaması Esad\'ın nasıl biri olduğunu da göstermektedir.

    Kanlı terör örgütleri Suriye topraklarında yaşam bularak, bir başka ülke topraklarına saldırmayı meşru saymıştır. Türkiye teröre binlerce can vermiştir hala daha vermeye devam ediyor.

    Terör örgütlerine destek veren ülkeler, desteklerini kesmedikçe, terör örgütleri daha bir çok kanlı eylemlere imzalarını atar. Masum insanların canına kast ederler.

    Türkiye, terörle mücadelede kararlı. Ancak terör örgütleri sinsice hain planlarını uygulayarak bir çok cana mal olmaktadır. Kara operasyonu tartışmaları gündemde. Önemli olan terörü bitirmektir.

    23.09.2011

    FATMA KARAHASANOĞLU